Grahamsscones

Scones er et hurtigt brød/kage. Ofte er der dog mere sukker og chokolade i end nogle former for nærende ingredienser. I disse scones er der grahamsmel i, der gør dem lidt mere næringsrige end normale scones.

Grahamsscones

By februar 27, 2013

En opskrift på en sundere variant af de velkendte scones.

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 16 stk

Ingredients

Instructions

Tænd ovnen på 250 grader og tag smørret ud i god tid, så det kan blive blødt.

I en stor skål blandes mel, bagepulver og salt sammen.  Skær smørret ud i små tern og ælt melblandingen ind i smørklumperne.

Brug en håndmixer med dejkroge nu og tilsæt mælken under omrøring.

Når dejen er æltet godt, deles den i fire stykker og laves til fire runde kage med en diameter på 12-15 cm. Skær trekanter med en skarp kniv i hver af de fire boller (lidt ligesom en pizza), så du i alt får 16 scones. prik huller i dem med en gaffel.

Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter og server straks.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *