Klassisk tapasret der stammer fra det sydlige Spanien. Kan enten spises alene eller på et stykke brød.
Find en lækker vinterjakke
Gris I Tomat Og Grøn Pebersauce
Ingredients
- Olivenolie - 2 spsk
- Flåede, hakkede tomater - 1 ds
- Kotelet, skåret i små tern - 1 stor
- Paprika - 1 tsk
- Grøn peber, finthakket - 1 stk
- Løg, finthakket - 1 stk
- Rød peber, brændt, finthakket - 1 stk
- Hvidløg, finthakket - 2 fed
- Hvidvin, tør - 2 spsk
Instructions
Tilbered alle grøntsagerne.
Steg koteletten på en varm pande med olie, til det er gennemstegt. Fjern kødet og tilsæt grøntsager, hvidvin, paprika og de hakkede tomater. Lad rette småkoge i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
Tilsæt kødet og lad retten simre i yderligere 15 minutter.
Skriv et svar