Disse grovboller laves med havregryn, og passer perfekt til som rejemad eller en god skive ost til morgenbordet.
Grovboller Med Havregryn
Gode, solide grovboller med havregryn, der kan spises til næsten hvert et måltid.
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 18 stk
Ingredients
Instructions
I en skål udrøres gæren i vandet. Under omrøring tilsættes de resterende ingredienser, og dejen æltes godt. Jo længere tid, det æltes - des bedre bliver bollerne. Ælt i minimum 5 minutter.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.
Form 18 boller af dejen og læg dem på en bagepapirklædt bageplade. Lad dem efterhæve i en times tid, til de er hævet til dobbelt størrelse (du kan også lade dem koldthæve og sætte bollerne i køleskabet natten over).
Bag bollerne i ovnen ved 220 grader i 15 minutter, eller indtil de er blevet gyldne og sprøde.
Skriv et svar