Grovboller Med Havregryn

Disse grovboller laves med havregryn, og passer perfekt til som rejemad eller en god skive ost til morgenbordet.

Grovboller Med Havregryn

By februar 27, 2013

Gode, solide grovboller med havregryn, der kan spises til næsten hvert et måltid.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 18 stk

Ingredients

Instructions

I en skål udrøres gæren i vandet. Under omrøring tilsættes de resterende ingredienser, og dejen æltes godt. Jo længere tid, det æltes - des bedre bliver bollerne.  Ælt i minimum 5 minutter.

Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.

Form 18 boller af dejen og læg dem på en bagepapirklædt bageplade. Lad dem efterhæve i en times tid, til de er hævet til dobbelt størrelse (du kan også lade dem koldthæve og sætte bollerne i køleskabet natten over).

Bag bollerne i ovnen ved 220 grader i 15 minutter, eller indtil de er blevet gyldne og sprøde.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *