Grovboller Med Rosiner

Her er opskriften på nogle rigtig lækre, koldthævede grovboller med rosiner. De er virkelig næringsrige og smagfulde på samme tid. Rosinerne giver bollerne et godt og sødt pift og smager overraskende fantastisk med en god skive ost på. Disse grovboller skal koldthæve af to gange, så du skal afsætte et helt døgn til at forberede disse boller.

Grovboller Med Rosiner

By februar 27, 2013

Sunde og gode boller med rosiner og valnødder. Smager fantastisk.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 24

Ingredients

Instructions

I en skål røres gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det hele grundigt igennem.

Stil skålen tildækket i kølskabet, og lad dejen hæve natten over.

Slå dejen ned, ælt den godt og form 24 boller. Læg dem på en bageplade med bagepapir, dæk til med viskestykke eller folie og lad bollerne hæve yderligere i 8-12 timer.

Bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *