Grove Burgerboller

En god Burger er noget de fleste mennesker kan lide. Desværre indeholder den traditionelle burger en masse tomme kalorier, fedt og sukker. Med bare ganske få justeringer kan du få en lækker burger med mange flere kostfibre og vitaminer deri.

Det første sted man skal kigge er burgerbollen. Bag din egen grove burgerbolle med masser af fibre i, og du er godt på vej!

Grove Burgerboller

By februar 20, 2013

Kan du godt lide en god burger, men vil du også have en burger med ordentlig næring i? Så skal du starte med at bage nogle grove burgerboller. Det er simpelt og lækkert.

Ingredients

Instructions

Start med at smelte smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt derefter mælk, honning og salt. Derefter skal du opløse gæren i lunkent vand (husk at vandet ikke må være for varmt).

Kom begge meltyper i en stor skål og tilsæt derefter de andre ingredienser lidt efter lidt. Ælt dejen godt i ca. 10 minutter i hånden, eller 5 minutter i en køkkenmaskine ved eller håndmixer ved højeste hastighed.

Lad dejen hæve lunt og tildækket i en time.

Slå dejen ned igen, ælt godt igennem et par minutter mere og form derefter 18 boller, som du lægger på noget bagepapir på en bageplade.

Lad dem efterhæve en halv times tid, og forvarm ovnen til 175 grader.

Drys bollerne med lidt groft salt (du kan også godt bruge sesamfrø) og bag bollerne midt i ovnen i 20-25 minutter.

 

Print

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.