En gammel traditionel opskrift på grove scones, der er hurtige at lave, og passer perfekt til både morgenbordet, middagskaffen eller som flute til aftensmaden.
Grove Scones
Smagfulde og mættende grove scones
- Cook Time : 20 minutes
- Yield : 8 stk
Ingredients
- Grahamsmel - 135 g
- Smør - 25 g
- Bagepulver - 3 tsk
- Mælk - 2 dl
- Salt - 1 tsk
- Hvedemel - 150 g
- Sukker - 0,5 tsk
Instructions
I en stor skål blandes alle de tørre ingredienser sammen. Smørret skæres ud i små tern og arbejdes ind i de tørre ingredienser. Tilsæt mælken under omrøring og ælt/rør godt til dejen er fin og lind.
Rul dejen ud til to lige store kugler på en meldrysset bord. Tryk dem flade, til de er ca. 1 cm tykke . Prik hul i dem med en gaffel og skær dem trekanter i dejen.
Bag dem i ovnen ved 250 grader i ca. 10 minutter
Skriv et svar