Pandekager kan bruges både som dessert, men da også til hovedret eller forret. Derfor er de bare fantastiske. Her er en grundopskrift på pandekager – ønsker man dem sødere behøver man blot at fordoble sukkeret og eventuelt tilsætte lidt vaniljesukker.
Grundopskrift På Pandekager
En grundopskrift på pandekager til hver en ret. Gør dem sødere ved at tilføje mere sukker (gerne en spsk) og eventuelt også 1 tsk vaniljesukker.
- Cook Time : 45 minutes
- Yield : 6 personer
Ingredients
- Salt - 0,5 tsk
- Mælk - 1,5 dl
- Kardemomme - 0,5 tsk
- Mel - 1 dl
- Æg - 1 stk
- Sukker - 1 tsk
- Smør eller olie til stegning
Instructions
I en skål ihældes mælken. Melet tilsættes under omrøring, så det ikke klumper. Tilsæt dernæs salt, kardemomme og sukker - også under omrøring. Slut af med at piske et æg ind i dejen.
Lad dejen trække en halv time før stegning.
Steg pandekagen i fedtstof 1-2 minutter på hver side og server straks.
Skriv et svar