Gullash Suppe

Herhjemme er vi mest vant til at se Gullash som en gryderet, men i dets oprindelsesland, Ungarn, spiser man den faktisk som en suppe. Her får du opskriften på en traditionel Gullash Suppe.

Gullash Suppe

By februar 28, 2013

En traditionel og god opskrift på Gullash Suppe.

  • Cook Time : 1h 30 min

Ingredients

Instructions

Start med at klargøre grøntsagerne. Hvidløg, løg, tomat og persille skal hakkes fint. Selleri, gulerod og pastinak skal skrælles og hakkes fint. Peberfrugten skal skæres i tynde skiver. Kartoflerne skal skæres i små tern.

I en stor gryde svitses hvidløg og løg i olivenolie et par minutter. Tilsæt Peberfrugt og steg det yderligere 1 minuts tid. Tilsæt nu oksekødet i tern og paprika og lad det brune.

Tilsæt oksefonden og lad det simre ved svag varme i 30-40 minutter.

Tilsæt nu pastinak, kartofler og gulerod i suppen og lad det simre i yderligere 15-20 minutter. Tilsæt nu tomat og selleri og lad det simre 15-20 minutter mere. Smag til med salt, peber og paprika.

Server suppen med et godt groft brød til.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *