Hasselnøddesmør med kakao

Der er intet bedre end en god omgang nutella på brødet om morgenen. Desværre er det ikke just det sundeste, og de fleste ender med at spise alt for meget.  Har har du et lidt sundere alternativ til Nutella som kan bruges på morgenbordet eller til en god Brunch.

Hasselnøddesmør med kakao

By februar 20, 2013

Her får du en lækker og simpel opskrift på et smørepålæg med kakao som et alternativ til den sukkerholdige Nutella.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 20

Ingredients

Instructions

Start med at tørriste hasselnødderne godt på en varm pande. Rør jævnligt og sørg for at hasselnødderne ikke brænder på. De er færdige, når skallerne begynder at løsne sig.

Fjern de fleste skaller ved at rulle dem i et viskestykke og blend nødderne indtil de bliver en flydende masse.

Blend dernæst dadlerne i og tilsæt kakaoen i nøddemassen, og du har din hel egen nutella.

Det skal opbevares i i et glas med lufttæt låg.

Tip: Synes du at massen er for grynet, kan du komme en smule nøddeolie i.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.