Vi kender alle til Heinz og Beavauis Ketchup. Ketchupper der er rigtig søde og fyldt med tilsætningsstoffer. Du kan lave din helt egen ketchup på ganske kort tid, og så kender du selv alle ingredienserne.
Hjemmelavet Ketchup
Lav din egen ketchup på kort tid. En ketchup der både smager god og som ikke er fyldt med alle mulige tilsætningsstoffer.
- Cook Time : 60 minutes
- Yield : 1 portion
Ingredients
- Æbleedikke - 25 ml
- Vand - 2,5 dl
- Tomatkoncentrat - 140 g
- Løgpulver - 0,5 tsk
- Hvidløgspulver - 0,5 tsk
- Brun Farin - 65 g
- Allehånde - 1 knsp
- Salt - 1 tsk
- Atamon - 1 knsp
Instructions
Alle ingredienser pånær Atamon bringes i kog i en gryde. Kog det op, skru ned for varmen når det koger og lad det simre ved svag varme, indtil konsistensen er som du ønsker.
Forvent at det tager mellem 45-60 minutter, og smag til med salt og sukker i slutningen af kogeprocessen.
Så er din hjemmelavede ketchup klar. Opbevar den i køleskab og forvent en holdbarhed på 7 dage.
Skriv et svar