Hjemmelavet Müsli

Her får du opskriften på en nem og sund müsli, uden alle mulige tilsætningsstoffer. Så slipper du for at bruge tid på at læse på alle mulige varedeklarationerne i supermarkedet, og du får en smagfuld, sund og frisk müsli.

Hjemmelavet Müsli

By februar 20, 2013

Vil du gerne lave din egen müsli og være sikker på, hvad der kommer i, så får du her opskriften på en sund og nærende müsli.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 50 minutes
  • Yield : 1 stor portion

Ingredients

Instructions

Sæt ovnen på 160 grader

Kom havregryn i en skål. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem ud i små tern. Bland dem med havregrynene.

Kom vandet i kog og tilsæt sirup og kanel. Hæld det derefter ud over havregrynsblandingen og sørg for at blande det godt.

Anret det hele på en bageplade med bagepapir. Sørg for at få det godt fordelt.  Bag blandingen i ovnen i 40 minutter.

Tag blandingen ud og tilsæt nødder og rosiner efter behag. Stil blandingen i ovnen igen og bag i 10 minutter.

Så er müslien færdig, afkøl den og læg den i en plast- eller glasbeholder

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.