Har du nogensinde prøvet at lave smør? Hvis ikke, så burde du gøre det. Det er rent faktisk nemt og hurtigt, og dine venner og familie vil garanteret blive imponeret, hvis du serverer hjemmelavet smør til midaggen.
Hjemmelavet smør
Her får du opskriften på hjemmelavet smør. Det er nemt at lave, og så kan du virkelig smage, hvordan rigtig smør skal smage.
Ingredients
- Piskefløde 38 % - 0,5 liter
- Salt (evt. Læsø Salt) - 0,25 tsk
Instructions
I en stor skål hældes fløden i. Du kan med fordel bruge en håndmixer eller en køkkenmaskine til projektet. Rør godt rundt i ca. 10 minutter, indtil du kan se, at fløden skiller. Undervejs skal du dræne smørret for overskydende væske ved at presse det ud.
Tilsæt salt efter egen smag, og prøv at dræne den yderligere for overskydende væske ved at bruge en stor ske eller palet og trykke på smørret.
Stil smørret på køl og server det gerne til noget lækkert flute til aftensmaden eller brug det til en brunch.
Skriv et svar