Hold liv i gamle ting

Der er noget nostalgisk over det at holde liv i sine gamle ting og kunne kigge på disse mange år efter det kunne være skrevet eller brugt. Disse ting har en helt speciel sentimental værdi for os, da de kan være forbundet med en masse sjove minder, der lige pludselig dukker op i ens erindring igen. Det kan af netop disse årsager være det værd at bruge lidt penge i ny og næ for at holde liv i ens gamle ting. Denne guide skriver om 4 ting, der er værd at holde i live.

De 4 ting er:

  • Gamle bekendtskaber
  • Gamle ting fra skolen
  • Studenterhuen
  • Dine gamle ure

Gamle bekendtskaber

Nogle af de gamle ting, der virkelig kan bringe gamle minder til live igen og virkelig give en et nyt perspektiv eller et frisk pust i ens hverdag er gamle bekendtskaber. Disse kan være nogle man fuldstændig havde glemt og være meget gamle og det kan endda blot være nogle år gamle bekendtskaber. Uanset hvad så giver det samme resultat. Her kan man med fordel arrangere en julefrokost for ens gamle klasse, gamle fodboldhold eller andet.

Gamle ting fra skolen

Noget som ens mor hun aldrig ender med at smide ud fra ens gamle folkeskole eller gymnasietid kunne være ens skriftlige opgaver, det kunne være ens kontaktbog, tegninger eller andre koryfæer. Når man bliver ældre begynder man langsomt at kunne forstå, hvorfor disse ting netop er så svære at smide ud. De er en del af den opvækst du har fået, en del af, hvordan du er blevet som du er. Derudover er det fantastiske minder at hive frem, hvor du med garanti får grinet og bliver et fantastisk samtaleemne.

Studenterhuen

En helt bestemt ting fra en helt bestemt tid, hvor der ingen bekymringer eller andet var. Man næsten ikke undgå at blive glad i låget når man finder sin gamle studenterhue frem og tænker tilbage til en mere primitiv hverdag, hvor hygge, fest og sjov var de eneste tre ord man skulle kunne tænke. Derudover er dette ligeledes et minde tilbage til alle ens gamle klassekammerater som jeg nævnte i punkt 1 er meget vigtigt.

Dine gamle ure

Sidst men ikke mindst så har flere mænd eller kvinder gamle armbåndsure eller store stueure i deres samling. Der er mange der den dag i dag ikke ved hvad de skal gøre af dem, hvorfor de oftest ender med at ligge i en gammel kasse. For mange har disse en helt speciel plads i livet, da dette kan være et minde om ens ægtefælle, forældre eller andet. Det er derfor kritisk, at uanset om vi taler om et stort stueure eller et lille armbåndsur, at man får disse tjekket op på og sikre at minderne kan leve videre igennem evig tid. Derfor anbefaler jeg klart, at man tager disse ure med ned til Guldbech og få dem repareret eller i det mindste tjekket og skiftet dets batteri. De laver blandt andet reparation af gamle ure til fantastiske priser.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.