Hurtige Grovboller

Her er en opskrift på lækre, næringsrige og fiberrige groboller, der ikke skal hæve i voldsomt lang tid. De kan bruges til både morgenbordet eller madpakken som et god sandwichbolle.

Hurtige Grovboller

By februar 27, 2013

Hurtige lækre grovboller til både morgenbordet og madpakken.

  • Cook Time : 1h 30 min
  • Yield : 24 stk

Ingredients

Instructions

Varm mælken op til omkring 35 grader og udrør gæren heri.

Kom mælkeblandingen op i en skål og bland fromage frais i. Tilsæt de øvrige ingredienser under omrøring. Ælt det hele godt og grundigt.

Lad dejen hæve tildækket i en halv times tid.

Slå dejen ned og ælt yderligere. Form 24 boller og læg dem på en bagepapirklædt bageplade. Lad dem hæve i yderligere 30 minutter.

Pensl dem med mælk og bag dem i ovnen ved 225 grader i 15-20 minutter.

Print

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *