Hurtige Kanelsnegle

Kanelsnegle er ikke bare noget, man lige laver på kort tid. Normalt skal kanelsneglene hæve i et godt stykke tid, men disse kanelsnegle er relativt hurtige at lave og tager kun omtrent halvanden time at lave.

Hurtige Kanelsnegle

By marts 1, 2013

Her er opskriften på nogle kanelsnegle der er relativt hurtige at lave og ikke kræver den helt store hævetid.

  • Cook Time : 1h 30 min
  • Yield : 12 stk

Ingredients

Instructions

I en lille gryde opvarmes mælken og 50 g smør tilsættes. Rør rundt indtil det er smeltet og lad blandingen køle af, til det kun er lunkent.

I en stor skål blandes mel, salt, tørgær og sukker. Under omrøring tilsættes æg, vand og mælkeblandingen. Ælt det hele godt i 5-10 minutter, indtil dejen er fin og lind.

Lad dejen hæve tildækket i 10-15 minutter.

I en lille skål røres brun farin, blødgjort smør og kanel sammen.

Kom dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til en stor firkant. Smør et godt lag kanelblanding ud på hele dejen. Rul den sammen til en stor pølse og skær den ud i skiver af 1-2 cm tykkelse.

Læg dem på en bagepapirklædt bageplade og lad dem efterhæve i en halv time under et viskestykke.

Bag dem i ovnen i 18-20 minutter ved 200 grader og lad dem afkøle på en bagerist.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *