Brød behøver ikke at tage en evighed at bage. Med denne opskrift har du et lækkert grovbrød blot halvanden time efter du starter. Et grovbrød med masser af fibre.
Hurtigt Grovbrød
Et hurtigt grovbrød, der smager fantastisk og er fyldt med fibre og andre gode egenskaber.
Ingredients
- Rugmel - 200 g
- Solsikkekerner - 30 g
- Vand - 3 dl
- Knækkede Hvedekerner - 150 g
- Salt - 0,5 stk
- Hvedemel - 250 g
- A38 eller kærnemælk - 2 dl
- Gær - 25 g
- Honning - 1 tsk
- Olie - 0,5 spsk
Instructions
I en gryde blandes a38 og vand. Det lunes en smule, til det er fingerlunt og hældes over i en stor skål.
Gæren udrøres heri. Resten af ingredienserne tilføjes under omrøring i omtrent 5 minutter.
Læg et viskestykke over skålen og lad det hæve i 20 minutter.
Slå dejen ned og kom dejen i en smurt brødbageform. Lad brødet efterhæve yderligere 20 minutter.
Bag brødet i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader. Lad det køle af, inden der skæres i det.
Har du for travlt til at bage selv kan vi anbefale kringlexpressen.dk som har hurtig levering.
Skriv et svar