Hvad Siger din Intuition Dig om Hjemmet du Bor I?

I takt med at vi bliver omgivet af mere og mere såkaldt ”intelligent” teknologi, er det som om vi har glemt, at lytte til en af de mest intelligente opfindelser nogensinde: vores krop. Kig dig omkring: folk spiser fastfood morgen, middag og aften og dyrker ingen motion. Deres krop skriger til dem, at de lever en usund livsstil, og at det ikke er holdbart. Men folk hører det ikke. Måske er der en lav hvisken og en dårlig samvittighed, men det er let at drukne i sociale medier og dårlige TV serier.

En af de ting, jeg synes det er mest synd at vi har mistet forbindelsen til, er vores egen intuition. Der er en grund til, at vi er født med en intuitiv sans: den har hjulpet vores forfædre med at overleve i generationer. Tænk lige over, hvor hårdt livet var for bare 100 år siden. Hvad med 200, 500 eller 1000 år siden? Du havde forfædre i de tider, og de overlevede alt hvad verden kastede efter dem. Dengang var intuition ikke bare noget man snakkede om: den var en essentiel del af alle beslutningsprocesser. Det at du eksisterer i dag, er et tydeligt bevis på, at den intuitive sans er stærk: ellers havde dine forfædre ikke klaret sig, og du var aldrig blevet født. Men vi sætter ikke rigtigt pris på den intuitive sans i dag, og jeg tror det er fordi vi har glemt hvordan man gør.

Du kan prøve det af selv. Jeg gætter på, at du sidder hjemme i din bolig lige nu. Kig dig omkring, og prøv at lægge mærke til hvilke følelser du får i kroppen, og hvilke pludseligt indskydelser der dukker op i hovedet på dig. Forsøg at komme i kontakt med din intuition.

Da jeg lavede den lille øvelse, gik det op for mig, at der var en virkelig grim lugt i mit hus. Jeg havde lagt lidt mærke til den, da jeg lige flyttede ind, og havde alle intentioner om at gøre noget ved det. Men der var en masse at se til, og et par uger senere havde jeg allerede vænnet mig til lugten. Men nu, hvor jeg bare observerede nuet fuldstændigt, lagde jeg mærke til lugten igen, og vidste intuitivt at det var noget jeg burde gøre noget ved. Min intuition lod mig vide, at det var usundt at bo i sådan en lugt, og at den ville skræmme venner væk hvis jeg inviterede dem på besøg. Jeg undersøgte derfor hvordan man fjern lugt i hus, og det viste sig at være ret ligetil: der er maskiner der producerer ozon, og det fjerner på magisk vis dårlig lugt i hele huset.

Ser du, når vi lytter til vores intuition bliver vi opmærksomme på de små ting omkring os, som har en enorm betydning. Samtidig er intuitionen ikke kun i stand til at finde problemer, men kan også hjælpe os med at komme på løsninger.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.