Hvis Nogen Lavede en Film om Mit Liv

Jeg har det med at læse rigtigt mange bøger om selvudvikling. Det er ironisk nok noget, der stjæler størstedelen af min tid. Jeg ved på et eller andet plan godt, at det bare er blevet en form for overspringshandling. Hvis jeg står overfor en svær opgave, eller bare noget jeg ikke rigtigt føler for at komme i gang med, så plejer jeg at finde en bog om selvudvikling frem i stedet for. Så kan jeg nemlig fortælle mig selv, at jeg jo på en måde er i gang med den sure opgave! Bogen vil jo sikkert give mig værktøjer til at være endnu mere produktiv! Eller vække min motivation, så jeg ikke længere fristes til overspringshandlinger! Og mest af alt, så er det at læse en selvhjælpsbog jo også at være produktiv, ikke?

Det hele er selvfølgeligt bare løgne jeg fortæller mig selv, men jeg falder for dem gang på gang. Det betyder dog ikke, at det er helt spild af tid, at læse de bøger. Jeg har lært rigtigt meget om mig selv ved at læse dem, og bruge de mange værktøjer jeg præsenteres for. Nogle gange bruger jeg bare mere tid på dem end jeg burde, men sådan er det jo.

Et af de værktøjer jeg har nydt rigtigt godt af, er et, der beskrives af rigtigt mange forskellige bøger. Det er forskellige variationer af den samme grundlæggende idé: forestil dig, at nogen var ved at lave en film over dit liv. Du har hovedrollen i denne film, og det du laver er det, der vil blive vist i filmen. Hvad giver det dig lyst til at gøre lige nu?

Jeg tror idéen er, at vi hurtigt vil finde vores tidsspilde og overspringshandlinger pinlige. Det er da ikke noget vi har lyst til at kede folk i biografen med. Det er heller ikke sådan vi har lyst til, at fremmede mennesker skal se os. Hvis nogen var ved at lave en film om mig, så ville jeg være ultra produktiv og virkeligt give den gas på alle mine mål!

Men så plejer min kreativitet at tage over igen… En film om mig? Så håber jeg det er en julefilm! Det ville være så vildt, at være hovedperson i en af de romantiske julefilm. Mit rum ville være pyntet vildt flot op, og jeg ville have en stor flot juledekoration midt på bordet. Det ville sne så flot udenfor, og der ville konstant spille julesange i baggrunden. I filmen ville jeg nok lave et par dumme fejl hist og her, men det er okay: for til sidst ville julens magi ramme mig, og jeg ville finde min eneste ene!

Og det er sådan cirka sådan, at jeg tager ethvert værktøj i selvhjælpskassen, og formår at gøre det til endnu mere tidsspilde.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.