Indisk Kylling I Karry

Indien er kendt for at bruge mange forskellige krydderier, og det bliver der også brugt i denne opskrift på indisk kylling i karry.

Indisk Kylling I Karry

By marts 7, 2013

Krydret indisk kylling i karry

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Hak løget fint og tomater fint. Skær kyllingen ud i mundrette bidder.

I en stor gryde svitses løgene i lidt olie i 4-5 minutter. Tilsæt hvidløgspasta og ingefærpasta i et lad det stege et par minutter.  Tilsæt yoghurt og tomater og rør det godt rundt og lad det steget i 5 minutters tid.

Tilsæt resten af krydderierne og kyllingestykkerne og lad det stege i 5-6 minutter. Tilsæt vand, lad det koge op, kom låg på og skru ned for varmen. Lad det simre under svag varme i et kvarters tid.

Server retten med ris til og pynt med frisk koriander.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *