Italiensk Gullash

Vil du prøve en anderledes gullash, der ikke behøver at simre i timevis, men stadigvæk har en god smag? Så prøv denne italienske gullash. Her er oksekødet i tern erstattet med hakket oksekød, og så er der selvfølgelig pasta i.

Italiensk Gullash

By februar 28, 2013

En enkel smagfuld ret med pasta og hakket oksekød på under 30 minutter.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Klargør grøntsagerne. Hak løg og hvidløg fint og skær peberfrugten i tern.

I en gryde svitses løg og hvidløg i kort tid. Oksekødet tilsættes og brunes. Når oksekødet er brunet tilsættes peberfrugten, de hakkede tomater, basilikum og oregano. Lad retten simre i 15 minutter.

I mellemtiden koges pastaen.

Smag retten til med salt, peber, oregano og basilikum og vend pastaen i retten.

Server med et godt groft flute og en god frisk salat til. Drys med parmesan i rigelige mængder på toppen.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *