Vil du prøve en anderledes gullash, der ikke behøver at simre i timevis, men stadigvæk har en god smag? Så prøv denne italienske gullash. Her er oksekødet i tern erstattet med hakket oksekød, og så er der selvfølgelig pasta i.
Italiensk Gullash
En enkel smagfuld ret med pasta og hakket oksekød på under 30 minutter.
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Pasta Penne eller skruer - 400 g (tørvægt)
- Hakkede tomater - 2 ds
- Løg - 1 stk
- Oregano - 1 tsk
- Basilikum - 1 tsk
- Peberfrugt - 1 stk
- Hakket Oksekød - 450 g
- Hvidløg - 1 fed
- Parmesanost, revet - Masser
Instructions
Klargør grøntsagerne. Hak løg og hvidløg fint og skær peberfrugten i tern.
I en gryde svitses løg og hvidløg i kort tid. Oksekødet tilsættes og brunes. Når oksekødet er brunet tilsættes peberfrugten, de hakkede tomater, basilikum og oregano. Lad retten simre i 15 minutter.
I mellemtiden koges pastaen.
Smag retten til med salt, peber, oregano og basilikum og vend pastaen i retten.
Server med et godt groft flute og en god frisk salat til. Drys med parmesan i rigelige mængder på toppen.
Skriv et svar