Italiensk Pizzadej

Denne pizzadej er en italiensk opskrift. Vil du have en rigtig god pizzadej, er det vigtig, at du bruger mel og havsalt af god kvalitet. Det betyder noget for smagen.

Italiensk Pizzadej

By marts 21, 2013

En lækker italiensk Pizzadej - lige som den skal være.

  • Cook Time : 4h 00 min
  • Yield : 1 stor pizza

Ingredients

Instructions

Du skal bruge to skåle til at starte med.

Fordel vandet ligeligt imellem de to skåle. I den ene skål opløses gæren og i den anden opløses havsaltet. Fordel melet imellem de to skåle og ælt godt.

Ælt nu de to deje sammen til en stor og ælt til dejen er fin og lind.

Lad enten dejen koldthæve i 8 timer i køleskab, eller lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i 3 timer.

Rul din pizzadej ud, kom det ønskede fyld på og bag den i ovnen i 12-15 minutter ved 200 grader.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *