Jamaikansk Kylling I Karry

Den jamaikanske kylling i karry er en lækker krydret og sund variant af kylling i karry.

Jamaikansk Kylling I Karry

By marts 7, 2013

En krydret, lækker og sund jamaikansk version af kylling i karry

  • Cook Time : 1h 40 min
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Klargør kyllingen. Skær den ud i gode mundrette skiver/stykke og kom den i en skål med vand og limesaft.

Hak hvidløg, ingefær og løg og kom dem i en skål og rør godt rundt. Lad det hele stå og trække i en halv times tid.

Tak kyllingen op ad vandet. Bland sukker, salt og allspicekrydderiet sammen i en lille skål. Gnid krydderierne godt ind i kyllingen og gnid derefter også med løgblandingen. Læg det hele i en skål, og lad det trække yderligere en halv times tid.

I en stor gryde tilsættes olien og kyllingen brunes heri.  Yams og vand tilsættes og det koger op. Skru ned for varmen, kom låg på gryden og lad det simre i en halv times tid.

Server retten på ægte jamaikansk manér med tørret ananas eller kokosnød.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *