Den jamaikanske kylling i karry er en lækker krydret og sund variant af kylling i karry.
Jamaikansk Kylling I Karry
En krydret, lækker og sund jamaikansk version af kylling i karry
- Cook Time : 1h 40 min
- Yield : 4 personer
Ingredients
Instructions
Klargør kyllingen. Skær den ud i gode mundrette skiver/stykke og kom den i en skål med vand og limesaft.
Hak hvidløg, ingefær og løg og kom dem i en skål og rør godt rundt. Lad det hele stå og trække i en halv times tid.
Tak kyllingen op ad vandet. Bland sukker, salt og allspicekrydderiet sammen i en lille skål. Gnid krydderierne godt ind i kyllingen og gnid derefter også med løgblandingen. Læg det hele i en skål, og lad det trække yderligere en halv times tid.
I en stor gryde tilsættes olien og kyllingen brunes heri. Yams og vand tilsættes og det koger op. Skru ned for varmen, kom låg på gryden og lad det simre i en halv times tid.
Server retten på ægte jamaikansk manér med tørret ananas eller kokosnød.
Skriv et svar