Kanelsnegle Med Chokolade

Hvis du elsker kanelsnegle og chokolade, så forestil dig, hvordan en kanelsnegl med chokolade så vil smage. Prøv denne lækre opskrift på Kanelsnegle Med Chokolade . Perfekt til aftenkaffen eller morgenbordet.

Kanelsnegle Med Chokolade

By marts 1, 2013

Lækre kanelsnegle med chokolade, der ligger godt i maven.

Ingredients

Instructions

I en lille gryde opvarmes mælken (kun til det er lunkent!) og gæren udrøres heri. Blandingen hældes over i en stor skål. Resten af ingredienser tilføjes under omrøring på nær chokoladen, vand og hørfrø

I en lille skål blandes vand og hørfrø og det røres i dejen til den er fin og lind. Ælt den godt, og lad dejen hæve tildækket i en times tid ved stuetemperatur.

I en lille skål blandes flormelis og kanel.

Glasuren tilberedes ved at blande mælk, brun farin, hakkede pekannødder, smør og honning i en gryde. Det varmes op under omrøring og hældes i et stor ovnfast fad.

Nu æltes chokoladen ind i dejen, og dejen æltes ud (gerne med en god kagerulle) til en tynd firkant. Flormelis/kanel-blandingen fordeles jævnt ud over dejen.

Rul nu firkanten sammen til en pølse og skær 1-2 cm tykke skiver ud af dem. (du skal gerne have omkring 10 stk).

Kom nu sneglene ned i fadet med glasuren, og lad dem efterhæve i glasuren i et par timer.

Bag sneglene i ovnen ved 175 grader i 25 minutter, lad dem køle af på en bagerist og vend dem inden servering, så glasursiden er opad.

 

 

 

Print

Coffee banner 1

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *