Hvis du elsker kanelsnegle og chokolade, så forestil dig, hvordan en kanelsnegl med chokolade så vil smage. Prøv denne lækre opskrift på Kanelsnegle Med Chokolade . Perfekt til aftenkaffen eller morgenbordet.
Kanelsnegle Med Chokolade
Lækre kanelsnegle med chokolade, der ligger godt i maven.
Ingredients
- Dej
- Chokolade - 1,5 spsk
- Hørfrø - 1 spsk
- Hvedemel - 5 dl
- Gær - 25 g
- Mælk - 1 dl
- Vand - 3 spsk
- Honning - 2 spsk
- Smør, smeltet - 2 spsk
- Fyld
- Kanel - 1,5 tsk
- Flormelis - 4 spsk
- Glasur
- Honning - 1 spsk
- Mælk - 1 spsk
- Pekannødder - 0,5 dl
- Smør - 1 spsk
- Brun Farin - 2 spsk
Instructions
I en lille gryde opvarmes mælken (kun til det er lunkent!) og gæren udrøres heri. Blandingen hældes over i en stor skål. Resten af ingredienser tilføjes under omrøring på nær chokoladen, vand og hørfrø
I en lille skål blandes vand og hørfrø og det røres i dejen til den er fin og lind. Ælt den godt, og lad dejen hæve tildækket i en times tid ved stuetemperatur.
I en lille skål blandes flormelis og kanel.
Glasuren tilberedes ved at blande mælk, brun farin, hakkede pekannødder, smør og honning i en gryde. Det varmes op under omrøring og hældes i et stor ovnfast fad.
Nu æltes chokoladen ind i dejen, og dejen æltes ud (gerne med en god kagerulle) til en tynd firkant. Flormelis/kanel-blandingen fordeles jævnt ud over dejen.
Rul nu firkanten sammen til en pølse og skær 1-2 cm tykke skiver ud af dem. (du skal gerne have omkring 10 stk).
Kom nu sneglene ned i fadet med glasuren, og lad dem efterhæve i glasuren i et par timer.
Bag sneglene i ovnen ved 175 grader i 25 minutter, lad dem køle af på en bagerist og vend dem inden servering, så glasursiden er opad.
Skriv et svar