Kanelsnegle Uden Gær

Foretrækker man gærfrit brød og kager er denne opskrift på kanelsnegle uden gær ideel. Samtidig skal dejen ikke hæve, hvilket gør, at de også er hurtige at lave. Det er super godt til KidsWorld børn i Danmark.

Kanelsnegle Uden Gær

By marts 1, 2013

Gode kanelsnegle uden gær, der gør dem hurtige at lave.

Ingredients

Instructions

Forvarm ovnen til 200 grader.

Tag smørret til dejen ud af køleskabet og lad det blive blødt. Smelt også smør, så der er til fyldet.

I en stor skål blandes mel, bagepulver, salt og sukker. Ælt det bløde smør ind i melblandingen, til det har en grynet masse. Under omrøring tilsættes mælk lidt ad gangen (OBS, det er ikke sikkert, det er nødvendigt at bruge al mælken). Ælt dejen til den er lind og blød.

I en lille skål blandes det smeltede smør sammen med kanel, sukker og brun farin.

Kom dejen ud på et meldrysset bord, og rul den ud med en kagerulle til en tynd firkant.  Smørblandingen pensles på dejen, og den rulles sammen til en stor pølse. Skær dem ud i skiver ad 1-2 cm tykkelse og læg dem på en bagepapirklædt bageplade.

Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, lad dem køle af på en bagerist og kom glasur på af sammenpisket flormelis og vand.

Print

Coffee banner

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (5 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.