Her er en opskrift på en anderledes men fantastisk smagfuld pizza. Kød er der ikke noget af, men det gør ikke denne pizza mindre fantastisk. Bad din egen pizzabund til eller køb en færdiglavet.
Kartoffelpizza Med Rucola Og Parmesan
En lækker italiensk inspireret pizza med kartofler, rucola og parmesanost i rigelige mængder.
- Cook Time : 25 minutes
- Yield : 2 pizzaer
Ingredients
- Pizzabund - 2 stk
- Parmesanost, revet - I gode mængder
- Basilikum - 1 bundt
- Bagekartoffel - 1 stk
- Hvidløg - 2 fed
- Mozzarella - 2 stk
- Rucola - 1 bundt
Instructions
Klargør bunden og hak basilikum.
I en lille skål blandes olivenolie, basilikum og hvidløg sammen (pres gerne hvidløget). Pensl pizzabunden med blandingen.
Skræl kartoflen og skær den i så tynde skiver som overhovedet muligt. Fordel kartoffelskiverne på pizzaerne. Skær mozzarellaosten i skiver og fordel den ligeså. Krydr med salt og peber og kom lidt olivenolie henover pizzaen.
Drys med parmesanost og bag pizzaerne i ovnen i 12-15 minutter ved 200 grader.
Drys med frisk rucola og server straks
Skriv et svar