Kartoffelsalat forbindes oftes med sommer, sol og frikadeller. Du kan dog sagtens lave en vinter variant af kartoffelsalaten, som denne med valnødder og appelsin, der smager fremragende sammen med eksempelvis fjerkræ.
Kartoffelsalat Til De Kolde Tider
En opskrift på en vintervariant af kartoffelsalaten.
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Kartofler - 600-700 g
- Olivenolie - 2 spsk
- Bladselleri - 2 stk
- Mynte, Frisk - 1 spsk
- Valnøddeolie - 2 spsk
- Appelsiner - 2 stk
- Valnødder - 50 g
- Hvidvinseddike - 1 spsk
- Rucola - 1 Bundt
- Salt og Peber - Efter smag
Instructions
Skræl kartoflerne og skær dem ud i halve eller kvarte (afhængig af størrelsen) og kog dem i letsaltet vand i 15 minutter til de er møre.
Imens kan de andre ingredienser klargøres. Mynte, valnødder, og bladselleri skal hakkes fint. Skræl og skær appelsinerne ud i små tern.
I en stor skål blandes valnøddeolie, olivenolie, mynte, salt og peber godt. Bland kartoflerne i marinaden og tilsæt appelsiner, valnødder og rucola.
Server straks.
Skriv et svar