Kylling i karry kan laves på mange forskellige måder med mange forskellige ingredienser. Her er en kinesisk version, hvor nudler, soya sauce og selleri står på ingredienslisten.
Kinesisk Kylling I Karry
En kinesisk version af kylling i karry med masser af nudler
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Kyllingbryst filet - 600 g
- Soya Sauce - 3 spsk
- Karrypulver - 1 spsk
- Smør - 100 g
- Selleri - 250 g (hakket)
- Bønnespirer - 500 g
- Nudler - 500 g
- Pimento Peberfrugt - 2 spsk (hakket)
- Hvedemel - 0,25 dl
- Løg - 2 stk (hakket)
- Grøn Peberfrugt - 1 stk i tern eller strimler
- Vandkastanjer - 1 ds
Instructions
Start med at klargøre alle ingredienserne.
I en stor pande svitses løg, peberfrugt og selleri i kort tid i en smule smør. Kyllingen tilsættes og brunes ved medium varme.
Kog nudlerne efter anvisningen og lad dem afdryppe i en sigte.
I en wokgryde tilsættes nu resten af smørret og karryen svitses kort heri. Melet tilsættes og røres rundt i smørret. Under omrøring tilsættes mælken og der skrues ned til lav varme.
Tilsæt nu vandkastanjer, soyasauce, bønnespirer og pimento under omrøring.
Tilsæt resten af ingredienserne og smag til med salt, peber og eventuelt karry inden servering.
Skriv et svar