Kinesisk Kylling I Karry

Kylling i karry kan laves på mange forskellige måder med mange forskellige ingredienser. Her er en kinesisk version, hvor nudler, soya sauce og selleri står på ingredienslisten.

Kinesisk Kylling I Karry

By marts 7, 2013

En kinesisk version af kylling i karry med masser af nudler

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Start med at klargøre alle ingredienserne.

I en stor pande svitses løg, peberfrugt og selleri i kort tid i en smule smør. Kyllingen tilsættes og brunes ved medium varme.

Kog nudlerne efter anvisningen og lad dem afdryppe i en sigte.

I en wokgryde tilsættes nu resten af smørret og karryen svitses kort heri. Melet tilsættes og røres rundt i smørret. Under omrøring tilsættes mælken og der skrues ned til lav varme.

Tilsæt nu vandkastanjer, soyasauce, bønnespirer og pimento under omrøring.

Tilsæt resten af ingredienserne og smag til med salt, peber og eventuelt karry inden servering.

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.