Klassisk Gullash

Her er opskriften på en god, solid og smagfuld gullash, som vi kender den herhjemme. Kartoffelmos vil være perfekt at servere gullash til.

Klassisk Gullash

By februar 28, 2013

Smagfuld og lækker klassisk gullash med de helt rette ingredienser.

  • Cook Time : 3h 00 min
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Klargør grøntsagerne. Skær kartoflerne i små tern. Skræl gulerod og pastinak og hak dem fint. Hak løget fint og skær peberfrugten i små tern.

Kom lidt olie i en gryde og svits løget i ganske kort tid. Tilsæt kødet sammen med paprika og lad det brune.

Tilsæt nu vand og en smule salt. Tilsæt peberkorn, kartofler og kommenfrø og lad hele retten simre ved svag varme i 1½-2 timer.

Pres et fed hvidløg i retten, tilsæt gulerod, pastinak, lauerbærblad og peberfrugt og lad retten simre i 30-40 minutter mere.

Server med kartoffelmos eller andet tilbehør af eget valg.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *