Klassisk Lasagne

Her er opskriften på en vaskeægte italiensk lasagne med alt, hvad der hører til.  Skal prøves.

Klassisk Lasagne

By marts 11, 2013

En klassisk og meget lækker lasagne.

  • Cook Time : 3h 00 min
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Hak løg, selleri og gulerod fint.

Varm olivenolien i en gryde, tilsæt løg, selleri og gulerod og lad det stege i 10 minutter under omrøring. Tilsæt oksekød og bacon, skru op for varmen og lad det stege i 10 minutter yderligere.

Tilsæt nu boullion, tomatkoncentrat og blommetomater og kog det op. Smag til med salt og peber og lad det simre ved svag varme i 1½-2 timer.

Lav en bechamelsauce. Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt mel under omrøring til det har delt sig godt. Tilsæt nu også mælk under omrøring og lad det koge op og tykne til en cremet konsistens. Husk at røre rundt i saucen hele tiden. Smag den til med salt, peber og eventuelt noget reven muskatnød.

Forvarm ovnen til 180 grader.

Forkog lasagnepladerne i et minuts tid, kom dem i en sigte og læg dem på et viskestykke så det overskydende vand fjernes.

I et stor ovnfast fad fordeles nu kødsauce efterfulgt af bechamelsauce, parmesanost og lasagneplader. Slut af med et lag bechamelsauce og parmesanost.

Bag den i ovnen i 30-35 minutter.

Server den med frisk salat til.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *