Klassisk Pizzadej

Denne pizzadej er helt klassisk og opskriften er taget fra pizzaens hjemland, Sicilien, hvor pizzaerne smager fantastisk og har den helt rette sprødhed og tykkelse.

Infogop synes at denne pizza smager godt!

Klassisk Pizzadej

By marts 21, 2013

En klassisk siciliensk opskrift på pizzadej.

Ingredients

Instructions

I en skål opløses gæren i lunkent vand. Olien tilsættes.

I en anden skål røres de tørre ingredienser sammen.

De tørre ingredienser tilsættes gærblandingen under omrøring/æltning, og dejen æltes i god tid, indtil den er glat og lind.

I en olivenoliesmurt skål hældes dejen over i, så den kan hæve der tildækket i 2 timer (eller indtil den har hævet til dobbelt størrelse)

Form dejen til pizzaer og kom det fyld på, du ønsker.

Bag pizzaen i ovnen i 12-15 minutter ved 200 grader.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.