Klassisk Wienerschnitzel

Her er opskriften på en klassisk wienerschnitzel med ekstra krydderier for at gøre dem mere krydrede.

Har du ondt i ryggen eller nakken?

Klassisk Wienerschnitzel

By april 18, 2013

Lækre winerschnitzler med ekstra krydderier

Ingredients

Instructions

Bank kalvekødsfiletterne flade med en kødhammer eller kagerulle.

I en stor dyb tallerken blandes mel, sellerifrø, løgpulver, salt og peber. I en anden dyb tallerken blandes pisket æg og mælk sammen og i en tredje dyb tallerken kommes raspen  i.

Vend kalvekødsfiletterne i melblandingen, dernæst i mælk/ægblandingen og til sidst i rasp.

Steg dem i olivenolie 3-4 minutter på hver side og server med friske citronskiver til.

Opskriften er bragt sammen med GarnRoyal.dk

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *