Koldthævede Græskarboller

Boller med græskarkerner  og durummel er bare lidt bedre end almindelige boller. Her får du opskriften på nogle lækre boller, der er perfekte til morgenbordet eller til en god Brunch. De kan laves aftenen før, stå i køleskab til om morgenen og så er de lige til at sætte ind i ovnen. De kan også bare nøjes med at hæve at par time på køkkenbordet.

Koldthævede Græskarboller

By februar 20, 2013

Her får du opskriften på koldhævede græskarboller med masser af smag. Perfekte til morgenbordet eller til en lækker Brunch.

Ingredients

Instructions

Opløs gæren i det kolde vand, hvis det skal koldthæve. Skal det ikke, så i lunkent vand.

Salt og græskarkerner tilsættes først og langsomt derefter tilsættes melet. Det bedste er at bruge en køkkenmaskine eller en håndmixer til at ælte dejen, da det er meningen at dejen skal være godt våd og klistret. Ælt dejen i minimum 5 minutter, kom film over skålen og sæt den i køleskabet til morgenen efter (eller lad den hæve minimum tre timer ved stuetemperatur)

Når dejen har hævet tilstrækkeligt, stilles ovnen på 225 grader.

Fordel 10 klatter af dejen med en ske på en bageplade, og lad dem lige "vågne" i 15 minutter, inden du sætter dem i ovnen.

Bag bollerne i 15-20 minutter, indtil de er gyldne.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.