Kylling I Karry Med Ananas

Ananas og karry supplerer hinanden godt, så derfor er denne opskrift på kylling i karry med ananas et hit.

Kylling I Karry Med Ananas

By marts 10, 2013

En frisk og nyskabende ret med ananas

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Klargør alle ingredienserne. Skær kyllingen ud i strimler. Hak løg, hvidløg, ingefær og koriander groft. Skær ananas i smp stykker.

I en lille skål laves en mariande af chili, citronsaft, yoghurt, karry og salt og peber. Vend kyllingestrimlerne heri og lad det gerne trække i køleskab i en halv times tid.

På en pande (med tilhørende låg eller i en gryde med låg) svitses løg og hvidløg i smørret i kort tid. Tilsæt ingefær og kyllling og lad kyllingen steg det ved medium varme i 5 minutter. Tilsæt dernæst kokosmælk, kom låg på og lad det simre ved svag varme i 15 minutter.

Tilsæt ananas og lad retten simre i yderligere et par minutter.

Server retten med gode ris til og pynt med friskhakket koriander på toppen.

 

Print

 

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *