Cola kan bruges til næsten hvad som helst. Det kan bruges i desserter og sågar også i hovedretter udover at være en god læskedrik. Her får du en opskrift på Kylling I Karry Med Cola.
Kylling I Karry Med Cola
God kylling i karryret med et pift af cola.
Ingredients
- Kyllingefilet - 600 g
- Mælk - 230 ml
- Mel - 3-4 spsk
- Smør - 30 g
- Rosiner - 5 spsk
- Madæble - 1 stk
- Salt & Peber - Efter smag
- Bladselleri - 1 bundt
- Løg - 1 stk
- Cola - 120 ml
- Karry, stødt - 1 spsk
- Hønsefond - 230 ml
Instructions
Klargør ingredienserne til at starte med. Hak løget og skær madæbler skiver.
I en stor gryde med letsaltet koges kyllingefilerterne ved medium varme i 15-20 minutter sammen med toppen af bladselleri. Tag dem op ad gryden og skær det ud i mindre stykker, og vær sikker på at kyllingen har fået nok.
I en anden gryde smeltes smørret og karryen svitset heri sammen med æble og løg i fem minutter. Tilsæt nu rosiner og cola sammen med hønsefonden og lad retten simre ved svag varme.
I mellemtiden piskes mel og mælk godt sammen i en anden gryde og karry/cola-blandingen tilsættes under omrøring. Giv det hele et opkog, skru ned for varmen og smag til med salt og peber. Tilsæt til sidst kyllingen og lad det være i retten i nogle minutter inden servering.
Server med ris til.
Skriv et svar