Kokosmælk, kylling og karry passer rigtig godt sammen og giver en god smag. Prøv denne ret som noget nyt og alternativt fra spaghettig kødsauce en hverdagsaften.
Kylling I Karry Med Kokosmælk
En frisk og smagfuld kyllingeret med kokosmælk.
- Cook Time : 60 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Kyllingebryst - 600 g
- Løg - 2 stk, finthakket
- Kyllingefond - 2 dl
- Kokosmælk - 1 stor eller 2 små ds
- Ingefær - 1 , finthakket
- Karry, stødt - 2 spsk
- Tomatpuré - 2 spsk
- Hvidløg - 4 fed, finthakket
- Citronsaft - Fra 1 citron
- Kanel, stang - 1 stk
- Chili, rød - 1 stk
- Tomater - 4 stk, hakket
- Koriander, frisk - 0,25 dl, hakket
- Olie - 3 spsk
- Salt og Peber - Efter smag
Instructions
I en gryde tilsættes olie og hvidløg, løg og ingefær steges heri ved svag varme, indtil løgene er bløde.
Karry, kanelstang, tomatpuré og den friske chili tilsættes samme med kokosmælk og kyllingefond. Rør det hele godt sammen, varm det op og smag til med salt og peber. Lad det simre under låg i 15 minutter.
Tilsæt nu tomater, kyllingestykkerne, citronsaft og koriander. Kog det op og lad det koge ved svag varme i minimum 15 minutter, indtil kyllingen er gennemkogt.
Smag retten til med salt og peber igen. Server den straks med friske ris til.
Skriv et svar