Denne kyllingeret er modsat chicken masala ikke særlig svær eller tidskrævende at lave. Den er lækker og er perfekt til en travl hverdagsaften.
Kylling I Karry Med Pasta
En nem og hurtig kyllingeret med masser af smag
Ingredients
- Kyllingefilet - 4 stk
- Porrer - 4 stk
- Champignion - 5 stk
- Karry, stødt - 1 spsk
- Løg - 2 stk, små
- Minimælk - 2 dl
- Pasta, gerne frisk - 500 g
- Rapsolie - 3 tsk
Instructions
Skyl, rens og skær porrene i ringe. Hak løget fint og skær kyllingen ud i strimler eller mundrette stykker.
Svits karry i en smule olie i en gryde og tilsæt dernæst løg, porrer og champignion og lad det stege yderligere 1 minuts tid. Tilsæt kyllingen og spæd op med en smule vand. Lad hele retten stå under låg i 10 minutter og simre. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Imens pastaen koges tilsættes der mælk til kyllingeretten og det koges op. Når pastaen er færdig vendes den i kyllingeretten og det hele serveres straks.
Mangler du også smykker online?
Skriv et svar