Denne ret er en ægte klassiker som tapasret, og den er hurtig at lave.
Kylling Og Hvidløg
Lækker, klassisk tapasret
Ingredients
- Hvidløg - 8 fed
- Hvidvin, tør - 1,5 dl
- Timian - 1 drys
- Kyllingelår, renset - 500 g
- Salt og peber - Efter smag
- Olivenolie
Instructions
I en skål laves en mariande ved at presse et fed hvidløg og blande det med salt, peber, timian og hvidvin. Læg de rensede kyllingelår i marinaden og stil det på køleskab i en halv time.
I et stort ovnfast fad fordeles resten af hvidløgsfedene, skåret i kvarte, og tilsæt eventuelt noget salt, peber og timian i. Kom en smule hvidvin i og steg blandingen i ovnen i 5-10 minutter.
Opvarm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingelårene 5 minutter på hver side. Læg kyllingelårene i det ovnfaste fad med hvidløgsblandingen og kom det hele i ovnen i 5-10 minutter.
Server straks.
Lavet i samarbejde med boglbyg.dk
Skriv et svar