Kylling Og Hvidløg

Denne ret er en ægte klassiker som tapasret, og den er hurtig at lave.

Kylling Og Hvidløg

By april 9, 2013

Lækker, klassisk tapasret

Ingredients

Instructions

I en skål laves en mariande ved at presse et fed hvidløg og blande det med salt, peber, timian og hvidvin. Læg de rensede kyllingelår i marinaden og stil det på køleskab i en halv time.

I et stort ovnfast fad fordeles resten af hvidløgsfedene, skåret i kvarte, og tilsæt eventuelt noget salt, peber og timian i. Kom en smule hvidvin i og steg blandingen i ovnen i 5-10 minutter.

Opvarm lidt olivenolie på en pande og steg kyllingelårene 5 minutter på hver side. Læg kyllingelårene i det ovnfaste fad med hvidløgsblandingen og kom det hele i ovnen i 5-10 minutter.

Server straks.

Lavet i samarbejde med boglbyg.dk

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.