En kyllingeburger er et godt og sundt alternativ til den klassiske hamburger. Her får du nemlig en burger med et højt proteinindhold og et forholdsvist lavt fedtindhold.
Kyllingeburger med hjemmelavet mayonaise
Her får du opskriften på en god, moderne og smagfuld kyllingeburger med hjemmelavet mayonaise til.
Se opskriften på den hjemmelavede mayonaise her
Ingredients
- Kyllingefilet - 600 g
- Æggehvide - 2 stk
- Æg - 1 sammenpisket
- Maizena - 1 spsk
- Hvedemel - 1 spsk
- Rasp - 50 g
- Raspolie eller solsikkeolie - 2 tsk
- Salat,tomat rødløg samt hjemmelavet Mayonaise
Instructions
Start med skære eventuelt sener og fedt fra kyllingefileterne. Bank dem derefter godt flade med en kødhammer eller lignende og placer dem på et spækbræt.
Bland Maizena og æggehviderne sammen. Pisk dem godt og pensl kyllingen med blandingen.
Sæt kyllingefiletterne i køleskab i 3o minutter, og vend dem derefter i hvedemel.
Klargør i mellemtiden et sammenpisket æg for sig og hav en tallerken klar med rasp. Pensl kyllingefiletterne yderligere og vend dem i rasp bagefter.
Varm panden op, kom lidt olie på og steg kyllingefiletterne 6-8 minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegt.
Varm burgerbollerne og byg din kyllingeburger og voila- maden er serveret.
Skriv et svar