Kyllingelasagne Med Broccoli

Denne lasagne er et sundt alternativ til den klassiske lasagne, da denne er lavet med kyllingekød. Desuden er der broccoli i og lasagnepladerne af fuldkorn.

Kyllingelasagne Med Broccoli

By marts 11, 2013

Et sund og godt smagfuldt alternativ til den klassiske lasagne. En lækker lasagne med kylling, broccoli og fuldkornslasagneplader.

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Tænd ovnen på 200 grader. Klargør alle grøntsagerne: Hak løg, hvidløg og persille fint. Skær broccolien ud i små buketter.

Lav en bechamelsauce: Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt mel under omrøring. Tilsæt straks derefter mælk under omrøring og lad det varme lidt op. Tilsæt nu også kyllingeboullionen under omrøring og lad det varme op, indtil konsistensen er tyk og cremet. Husk hele tiden at røre i gryden, så det ikke brænder på.

I en anden lille skål piskes æggene godt og vendes i bechamelsaucen. Dernæst røres muskatnød, persille samt salt og peber i. Smag til og lad det stå på en lun kogeplade.

I en anden gryde svitses løg og hvidløg i noget fedtstof kort. Det hakkede kyllingekød tilsættes og brunes. Tilsæt broccoli og lad det stege i 5 minutter.

I et stort ovnfast fad bygges lasagnen og lagnene fordeles på følgenede måde: Kylling, sauce, mozzarellaost og lasagneplader. Slut af med et lag mozzarella og bag den i ovnen i 30-35 minutter.

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.