Kyllingelever I Sherrysauce

Kyllingelever i sherrysauce er også en klassisk smagfuld tapasret.

Kyllingelever I Sherrysauce

By april 8, 2013

en klassisk tapasret

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Tænd ovnen på 100 grader.

Rens kyllingeleveren og skær den ud i mindre stykker.

Opvarm olien på en pande og svits hvidløg og løg i nogle minutter. Tilsæt kyllingeleveren og steg under omrøring i 2-3 minutter.

Tag kyllingeleveren op, placer det i et fad og sæt det ind i ovnen.

På panden tilsættes nu sherry og skru helt op for varmen. Lad det koge ind i nogle minutter, og fjern stegesky fra bunden med en plast eller træske. Smag til med salt og peber,

Hæld nu sherrysaucen over kyllingeleveren i fadet og drys med persille.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.