Lækker opskrift på laks sashimi, friske asparges og en god smørsauce til.
Laks Sashimi Og Asparges
Lækker laks sashimi, asparges og smørsauce
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Laks, frisk - 200 g
- Asparges, grønne - 1 bundt
- Smør - 100 g
- Purløg, friskhakket - 1 spsk
- Dijonsennep - 2 tsk
- Hvidløg - 4 fed
- Citronsaft - 2 tsk
Instructions
Skær laksen i tynde skiver. Skyl de grønne asparges og skær det nederste væk. Skær dem ud i mindre skiver.
Hak hvidløget groft.
Fordel laks og smørsauce på en tallerken og server straks
Tag en tredjedel af smørret og smelt det på panden. Svits hvidløg heri og tilsæt asparges. Drys med salt og peber.
Tilsæt resten af smør, sennep, citronsaft og purløg og lad smørret smelte.
Skriv et svar