Her er opskriften på en lækker lasagne med laks og spinat. En god måde at få spist både fisk og grøntsager på.
Lakselasagne
En god opskrift på en lasagne med både laks og spinat.
- Cook Time : 60 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- Muskatnød - 1 drys
- Hytteost - 200 g
- Lasagneplader - 15-16 plader
- Sødmælk - 7,5 dl
- Smør - 50 g
- Spinat, frossen - 500 g, optøet
- Hvedemel - 1 dl
- Laks - 400 g
- Mozarella, revet - 200 g
Instructions
Forvarm ovnen til 200 grader.
Lav en bechamelsauce: smelt smørret i en tykbundet gryde, tilsæt mel under omrøring og tilsæt dernæst mælk under omrøring. Varm saucen langsomt op, men lad den ikke komme i kog. Smag til med salt, peber og muskatnød. Tag gryden af varmen og tilsæt den revne ost i under omrøring.
I en skål blandes den optøede og hakkede spinat sammen med hytteost. Skær laksen i tynde skiver.
I et ovnfast fad bygges lagsagnen. Start med en smule bechamelsauce efterfulgt af lasagneplader. Kom dernæst laks, spinat og lasagneplader i nævnet rækkefølge og afslut med resten af bechamelsaucen.
Bag lasagnen i ovnen i 35-40 minutter
Skriv et svar