Lakselasagne

Her er opskriften på en lækker lasagne med laks og spinat. En god måde at få spist både fisk og grøntsager på.

Lakselasagne

By marts 11, 2013

En god opskrift på en lasagne med både laks og spinat.

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

Forvarm ovnen til 200 grader.

Lav en bechamelsauce: smelt smørret i en tykbundet gryde, tilsæt mel under omrøring og tilsæt dernæst mælk under omrøring. Varm saucen langsomt op, men lad den ikke komme i kog. Smag til med salt, peber og muskatnød. Tag gryden af varmen og tilsæt den revne ost i under omrøring.

I en skål blandes den optøede og hakkede spinat sammen med hytteost. Skær laksen i tynde skiver.

I et ovnfast fad bygges lagsagnen. Start med en smule bechamelsauce efterfulgt af lasagneplader. Kom dernæst laks, spinat og lasagneplader i nævnet rækkefølge og afslut med resten af bechamelsaucen.

Bag lasagnen i ovnen i 35-40 minutter

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *