Lakseroulade

Endnu en skøn opskrift på en god lakseroulade. Her bruges der røget laks, creme fraiche og citronsaft for bare at nævne nogle af ingredienserne.

Lakseroulade

By marts 10, 2013

En lækker og frisk lakseroulade.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

I en lille skål blandes laks og æggeblomme og ovnen forvarmes til 200 grader.

I en gryde opvarmes mælken sammen med peberkornene. Det skal koge ved middelvarme i 10 minutter og kornene skal derefter sies fra og kasseres.

I en anden gryde smeltes smørret og melet tilsættes under omrøring. Tilsæt straks mælken også under omrøring og lad det koge op. Tag det af varmen og tilsæt lakseblandingen sammen med citronsaft, salt og peber.

Pisk æggehviden stiv og vend det i lakseblandingen.

I en bagepapirklædt bageplade fordeles lakseblandingen godt og det bages i ovnen i ca. 10 minutter. Lad det køle lidt af og smør så creme fraiche ud over blandingen, rul sammen til en roulade og skær i skiver.

Slut af med at drysse lidt finthakket persille ud over og server straks.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *