Langtidshævede Grovboller

Langtidshævede boller er nemmere, end man skulle tro. Gør dem klar om aftenen og om morgenen har du på kort tid  friskbagte lækre boller.

Langtidshævede Grovboller

By februar 27, 2013

Hav varme, friskbagte boller klar til morgenbordet ved at lave boller koldthæve natten over.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 18 stk

Ingredients

Instructions

I en skål udrøres gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, olie og rør godt rundt. Tilsæt melet under omrøring og ælt dejen godt i 5-10 minutter.

Lad dejen hæve i 15 minutter og form derefter 18 boller. Læg dem på en bagepapirklædt bageplade, dæk til med folie eller et fugtigt viskestykke og lad bollerne hæve i køleskabet indtil om morgenen.

Tag bollerne ud af køleskabet, pensl dem med mælk og bag dem i ovnen i 12-15 minutter ved 200 grader.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *