Langtidshævede boller er nemmere, end man skulle tro. Gør dem klar om aftenen og om morgenen har du på kort tid friskbagte lækre boller.
Langtidshævede Grovboller
Hav varme, friskbagte boller klar til morgenbordet ved at lave boller koldthæve natten over.
- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 18 stk
Ingredients
- Gær - 25 g
- Salt - 1 tsk
- Hvedemel - 6 dl
- Olivenolie - 3 spsk
- Vand - 5 dl
- Grahamsmel - 5 dl
Instructions
I en skål udrøres gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, olie og rør godt rundt. Tilsæt melet under omrøring og ælt dejen godt i 5-10 minutter.
Lad dejen hæve i 15 minutter og form derefter 18 boller. Læg dem på en bagepapirklædt bageplade, dæk til med folie eller et fugtigt viskestykke og lad bollerne hæve i køleskabet indtil om morgenen.
Tag bollerne ud af køleskabet, pensl dem med mælk og bag dem i ovnen i 12-15 minutter ved 200 grader.
Skriv et svar