Langtidshævet Grovbrød

Langtidshævet brød er bare bedre og smager bare bedre. Her får du en opskrift på et godt grovbrød, der kan gøres klar aftenen før det skal i bages.

Langtidshævet Grovbrød

By februar 26, 2013

En god opskrift på et langtidshævet grovbrød, der ligger godt i maven.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 45 minutter minutes
  • Yield : 1 brød

Ingredients

Instructions

I en stor skål røres gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt salt, honning og og yoghurt og bland det godt rundt. Bland melet i lidt efter lidt og rør rundt med en gaffel eller brug en håndmixer med dejkroge. Gør det i minimum 5 minutter. Stil skålen, tildækket med film, i køleskab natten over.

Om morgenen tag skålen ud i 10 minutter, før du gør mere. Hæld dejen ud på en bund af solsikkekerner på en bageplade med bagepapir, og form brødet aflangt.

Sæt brødet i en kold ovn, tænd på 225 grader og bag brødet i 40-45 minutter.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *