Lasagne Med Laks Og Spinat

Den klassiske lasagne laves med kød og bechamelsauce. I denne lasagne bruges der dog laks og spinat. Et rigtig godt alternativ til den klassiske lasagne.

Lasagne Med Laks Og Spinat

By marts 10, 2013

En lækker opskrift på en lasagne med spinat og laks

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Tænd ovnen på 175 grader og klargør ingredienserne. Citronen og forårsløg skæres i skiver og den syltede peberfrugt hakkes groft.

I en gryde ihældes hvidvinen sammen med citronskiverne, halvdelen af dildkvistene, salt & peber samt en knust fed hvidløg. Kog det op, tilsæt laks og lad det hele småkoge, indtil fisken er gennemkogt.

Fjern laksen og læg det til side i en tallerken eller lignende. Sigt dild og citron fra væsken og læg også det til side. Lad det koge ind, indtil der er omtrent en halv deciliter tilbage.

I en skål blandes creme fraiche, syltet peberfrugt, forårsløg og muskatnød og resten af dilden (der skal finthakkes). Tilsæt hvidvinssaucen og rør godt rundt. Skær laksen ud i mundrette stykker.

Vask babyspinaten godt.

I et ovnfast fad fordeles babyspinat, lasagneplader, laks, sauce og ost i nævnte rækkefølge. Slut af med et lag ost.

Bag lasagnen i ovnen i 35 minutter og lad den trække 5-10 minutter inden servering.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.