Lasagne

Lasagne er en skøn og nem ret at lave. En ret de fleste kan lide, unge som gamle. Server en lasagne med en frisk salat og et godt flute til.

Lasagne

By februar 28, 2013

En god opskrift på en lækker lasagne.

  • Cook Time : 1h 30 min
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Klargør grøntsagerne og smør et ildfast fad. Hak løg, hvidløg og bladselleri fint. Skræl guleroden og skær den ud i små tern.

I en gryde opvarmes lidt olivenolie og løg og hvidløg svitses heri. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det brune. Tilsæt gulerod og bladselleri og lad det simre nogle minutter.

Tilsæt nu de hakkede tomater, tomatkoncentrat og rødvin og rør godt rundt. Kom en boullionterning ved og lad retten simre i mindst en halv time under låg.

Imens skal bechamelsaucen laves. Smelt smørret i en gryde, kom melet i og kom mælk i under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Tilbage til kødretten. Smag til med salt, peber og basilikum.

I fadet hældes nu kødsauce, bechamelsauce og lasagneplader i lag (lav så mange, som du ønsker) Slut af med et lag bechamelsauce og drys med parmesan på toppen.

Bag lasagnen i ovnen i 35-40 minutter ved 200 grader og server med frisk flute og frisk salat.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.