En smagfuld ret som både kan være en del af et tapasbord, men det kan også bruges som en ret i sig selv. Husk at linserne skal lægge i blød natten over, inden de bruges.
Linser Med Chorizo
- Cook Time : 1h 30 min
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Spanske Grønne Linser - 500 g
- Gulerødder - 120 g
- Kartofler, mellemstore - 2 stk
- Løg - 1 stk
- Chorizo - 1 stk
- Lauerbærblad - 1 stk
- Olivenolie - 1 tsk
- Hvidløg - 1 fed
Instructions
Læg linserne i en skål med vand og lad dem stå i blød i minimum 8 timer.
Skær chorizoen ud i mindre stykker. Finthak hvidløg og løg. Tilsæt hvidløg, løg, chorizo, lauerbærblad og linser i en stor gryde.
Dæk det hele til med vand og drys med salt og peber. Kog blandingen op og lad det simre ved svag varm i 45 minutter.
Skræl og skær kartofler og gulerødder ud i grove stykker og kom dem i gryden og lad det hele koge i yderligere 20 minutter.
Server straks
Skriv et svar