Linser Med Chorizo

En smagfuld ret som både kan være en del af et tapasbord, men det kan også bruges som en ret i sig selv. Husk at linserne skal lægge i blød natten over, inden de bruges.

Linser Med Chorizo

By april 11, 2013

  • Cook Time : 1h 30 min
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Læg linserne i en skål med vand og lad dem stå i blød i minimum 8 timer.

Skær chorizoen ud i mindre stykker. Finthak hvidløg og løg. Tilsæt hvidløg, løg, chorizo, lauerbærblad og linser i en stor gryde.

Dæk det hele til med vand og drys med salt og peber. Kog blandingen op og lad det simre ved svag varm i 45 minutter.

Skræl og skær kartofler og gulerødder ud i grove stykker og kom dem i gryden og lad det hele koge i yderligere 20 minutter.

Server straks

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *