Måder at opbygge et bedre forhold til dine medarbejdere

En måde at lære dine medarbejdere bedre at kende, og for dem til at lære dig bedre at kende er på en god gammel firma udflugt. Det kan være alt fra en rejse til en tur i skoven. Det vigtigste er dog at i får lavet en masse aktiviteter sammen, som en form for teambuilding. På den måde lære i automatisk hinanden bedre at kende, og det giver en unik chance for at vise nogle andre sider af sig selv. Bare sørg for det bliver en positiv oplevelse, der er værd at tale om når i møder ind på arbejdet igen.

Kommunikation

Der er ikke noget vigtige end at kommunikere med dine medarbejder. Dette kan gøres på mange forskellige måder, men den bedste vil altid være face-to-face. Det er vigtigt at se på personens kropssprog og lytte til deres tone, og det er noget man ikke får via e-mails. Det hjælper dig også til at forstår dine medarbejdere bedre, samt at de får et ansigt på personen de taler med. Her er der også plads til en hyggelig sidesnak, hvor man kan bonde en smule.

Månedlige møder

Det er ikke alle der har mulighed eller tid til at holde individuelle møder med deres medarbejdere, men det er utrolig vigtigt. Det behøver ikke at være på månedligt, men hvis man kan så er det en god ide, bare lige 5 minutter, for at se hvordan personen har det, eller om de har nogle problemer på kontoret. Det er også en præventiv måde at sørge for problemer ikke udvikler sig og kan tages hånd om hurtigere.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.