Måder du kan spice din lejlighed op på

Er du måske blevet lidt træt af de vante rammer i dit hjem, og tænker det er på tide der sker nogle ændringer, har vi lavet nogle forslag til hvordan du kan spice dit hjem op. Det er selvfølgelig en individuel tilgang til hvad man synes er fedt, derfor har vi set generelt på det.

Billeder/malerier

Billeder og malerier er noget af det første man lægger mærke til i en bolig. De er typisk noget der identificerer sig med personen der bor der, men nogle gange kan det være rigtig fedt at ændrer lidt på værkerne. Det giver en følelse af nyt, men hvad skal man vælge. Det er et godt spørgsmål, men find noget der tilpasser dig din smag. Er du til store neon fyldte malerier så find sådan nogle, eller skal det være mere traditionelt med malerier så find dem. Nu om dage er der et stort udvalg af vægdekoration og det er bare med, at kigge efter noget man synes passer godt til ens personlighed. Tematiserede store billeder er nemme at finde i butikker som Ikea og Jysk til god pris, mens malerier godt kan være lidt svære at finde tilpasset til din stil, men kig ned hos din lokale kunstner og se om du kan finde noget spændende. 

Belysning

Det kan også være du synes det er blevet lidt kedeligt med de samme Ikea lamper, og føler du gerne vil have lidt bedre belysning derhjemme uden det skal koste en formue for en elektriker. Her er der også mange muligheder for at finde den belysning du synes er fed. Skal det være alternativ kan man også finde lamper i flere farver. Igen er det en god ide at se på brugt markedet, hvor man kan finde præcis det man ønsker til lavere pris. Er bæredygtighed vigtigt for dig, så tag et kig på produkter som for eksempel Philips Hue produkter. De kommer i alle former af pris og gøremål, men er en af de store frontrunners på energisparende pærer.

Møbler

Synes du måske det er tid til at få nogle nye møbler, så skal du ikke bekymre dig om at bruge en formue på det. Nu om dage sælger de fleste nemlig deres ting efter brug, og du kan finde mange gode tilbud på både sofaborde, stuebord og TV-bord online. Dette kan du gøre via sider som Facebook, DBA og guloggratis. Det er bare at lede for der er rigtig mange til salg.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.